Lelki magasságot és mélységek

Grafoműhely

Grafoműhely

A Grafoműhely ősszel kezdődő online tanfolyamai

Intuitív grafológia, Rajzelemzés, Balkezesség, Pályaválasztás, Munkaügyi grafológia

2018. augusztus 23. - Varju Beáta

A Grafoműhely ősszel kezdődő online tanfolyamai A Grafoműhely ősszel kezdődő online tanfolyamaiSzeptember 5.-ig történő jelentkezés és utalás esetén - 20% kedvezményt adunk minden tanfolyam árából! :)

Tovább

Balkanyar (A Balkezesek Világnapja tiszteletére)

Egy balkezes grafológus önéletútja

Balkanyar, egy balkezes grafológus önéletútja Balkanyar: az íráselemzések során (is) beintegrálom azokat a jellemzőket, amelyek a szabályoson, a mérhetőn túl nagyon is léteznek valahol… Például a jobbkezesek mellett vannak balkezesek, rejtett balkezesek, átszoktatottak is. Speciális balkezes…

Tovább

Grafoműhely blog

Grafoműhely honlap blogjai Grafoműhely bloggyűjtemény

Tovább

Aktuális holdállások

Az aktuális holdállások jegyei és jellemzői A két és fél naponta jegyet váltó Hold erőteljes energiákat bocsájt a Földre. Fázisai meghatározzák ennek mértékét: fogyó, növekvő, Újhold és Telihold. A megéléseket az egyén tudati szintjei határozzák meg.

Tovább

A Grafoműhely online tanfolyamai 5.

Munkaügyi grafológia és hatékonyságnövelés

Munkaügyi grafológia és hatékonyságnövelés online tanfolyam Tematika: A grafológia alapjai és összefüggésrendszere (írás, aláírás), Elemzési gyakorlatok: munkatárs kiválasztás, csapatépítő- és hatékonyságnövelő módszerek.  

Tovább

A Grafoműhely online tanfolyamai 4.

Pályaválasztás

Pályaválasztás online grafológia tanfolyam Tematika: A grafológiai alapjai és összefüggésrendszere, A pályaválasztás szempontjai, Képességek és készségek.

Tovább
süti beállítások módosítása