Lelki magasságot és mélységek

Grafoműhely

Grafoműhely

A Karma "karma"...

Grafológiai blogbejegyzés

2018. január 27. - Varju Beáta

szamszara_masolata.jpg

Mivel én erősen 'hold-érzékeny' beállítottságú vagyok, most, amikor a növekvő hold az Ikrek jegyében áll - ami a tisztázásoknak nagyon kedvez - elérkezettnek érzem az időt arra, hogy beszálljak az úgynevezett "Karma-ringbe".

Előre bocsátom, hogy nem a küzdelem kedvéért, hanem azért, hogy megosszam a tapasztalataimat ezen a téren, amely nem teória, olvasott - hallott fél-, vagy teljes igazság, hanem személyes tapasztalat. Hátam mögött az 50+ év, és az immáron több évtizedes grafológiai, írói és természetgyógyász múlt. Erősen Szűz jegyű beállítottságommal nem sajátom a mindenképpen előtérébe kerülés, mégis úgy érzem, hogy veszélyes dolog az, amikor csak a hangos információkat hallatszanak ki zajos életterünkből, a többi hang pedig a homályba vész.

Amit olvasni, hallani lehet több helyről is: A karma arról szól, hogy ami tőled elindul, az vissza is érkezik. Eddig még rendben is lennénk, hiszen a hasonló rezgés, hasonló rezgést vonz. Ez világos. Most jön az, hogy ha például rosszul bánik veled valaki, az biztosan azért történik veled, mert korábban (valahol, valamikor) te megad is ilyen galád voltál, és most jól visszakapod! Na, itt a 'bibi'!! Merthogy ez is rezgés, mint minden. Vagyis, ha most például kevés az önbizalmad, mitől lett volna korábban sok? Mitől? Egy korábbi életben ugyanazt a szintű rezgést képviseltük, mint amit most élünk meg. Olyan nem létezik, hogy pl. agresszív volt valaki, meghalt, és jámborként született újjá! Mitől? Tótágast állt a lelkivilága a köztes létben?

Ami az én meglátásom: ha jámborként haltál meg, jámborként születsz is újjá. Azért, hogy ezt az energiát sikerüljön a tapasztalatok által egy magasabb szintre emelni, és ezáltal a belső egyensúlyt megteremteni. Ennek a feladatnak a megoldásához jönnek aztán szorgalmasan "segíteni" neked azok az agresszív, alacsony szinten élő lelkek, akik addig nyomnak a falhoz, amíg fel nem támad benned az életösztön. Végre összeszeded a saját erődet és hitedet, felállsz és beleállsz a saját életedbe! Ami valószínűleg jelentős értéket képvisel mind a magad, mind pedig a világ számára! Akkor aztán a "segítségért" köszönet jár ezeknek a provokatív személyeknek, akiknek ezután már nincs szerepük az életünkben. De azért ne feledjük, hogy ez egy veszélyes játék nagyon, nagy a feladás veszélye!

Akár életveszélyes is sok esetben. Amikor a lélek a külső nyomás hatására önmagát hibáztatva, maga ellen fordul, megbetegítve ezáltal a testet, amely feladhatja a létezést. Tehát, nagyon résen kell lenni! És vigyázni arra, hogy kit és milyen információkat engedünk be az energetikai terünkbe! Érezni kell, hogy mi és ki milyen hatással van ránk valójában, és tudatosan kezelni ezeket! A teszt egyszerű: milyen érzés neked? Jó, vagy rossz? "Csak" érezned kell, és elfogadnod ezt az érzést! Ez a kulcs.

Hitedet, bizalmadat elsősorban önmagadba helyezd, értékrendedet te magad határozd meg! Ha kérdésed van, keresd meg a saját válaszaidat! Jól, működő, önálló "energetikai rendszer" vagy, a fizikai szintről nem szorulsz külső támaszra, a felsőbb régiók pedig folyamatosan ellátnak energiával! A létezésed jogán! A valódi és igaz társak egymást pozitív töltetű támogatással történő erősítése persze mindig jól esik a léleknek...de ez ritka lehetőség és nagy ajándék is egyben. Megbecsülést érdemel, hiszen társas lények vagyunk.

VB

 

A bejegyzés trackback címe:

https://grafomuhely.blog.hu/api/trackback/id/tr1413608657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása